Čtvrtek, 2 května, 2024
- Komerční sdělení -magazin
- Komerční sdělení -magazin
HomeRady a NávodyKáva: Ako na jej správne podávanie?

Káva: Ako na jej správne podávanie?

Káva je obľúbeným nápojom mnohých z nás. Môže mať pritom množstvo rôznych podôb. Aby ste si mohli kávu naozaj vychutnať, je dôležité tiež dbať na to, v akom hrnčeku je podávaná.

Káva

Kvalita kávy je samozrejme nevyhnutným základom. Avšak značný vplyv na váš zážitok z kávy má aj hrnček, z ktorého ju pijete. Výberom správnej šálky môžete zo svojej kávy dostať tú najlepšiu chuť. Dôležitá je hrúbka šálky, vďaka ktorej si káva udrží požadovanú teplotu. Zachová si tak aromatické vlastnosti a rozvinie sa chuť. Najlepším materiálom je porcelán, ktorý výborne vedie teplo oproti iným materiálom.

Šálka ​​na espresso

Výber hrnčeka sa môže značne líšiť podľa kávy, ktorú pijete. Cappuccino a latte sa hodí do väčších hrnčekov otvorených tvarov. Avšak pre espresso sú najlepšie menšie hrnčeky kónického tvaru, ktoré zaisťujú perfektnú cremu. Šálka na espresso – ak hľadáte ideálnu, zvoľte značku Moritz Cafe. Je vyrobený z kvalitného talianskeho porcelánu, jeho dizajn je decentný a užijete si z neho tú najlepšiu kávu. Objem 65 ml sa skvele hodí na podávanie espressa, prípadne aj ristretta. Súčasťou je samozrejme aj tanierik. Získate ladiaci set, z ktorého bude radosť piť kávu.

Zrnková káva

Správny výber hrnčeka samozrejme nie je jediným parametrom, ktorý by mal vplyv na chuť vašej kávy. Dôležité je zamerať sa aj na kvalitu samotnej kávy. Zrnková káva je najlepšou voľbou, ponúka sa pritom mnoho rôznych možností, medzi ktorými nájdete tú, ktorá vám chuťovo vyhovie najviac. Neváhajte objavovať nové chute. V ponuke nájdete kávu z rôznych oblastí. Líšia sa svojimi chuťovými profilmi, silou praženia, výraznosťou a mnoho ďalšieho. Záleží preto iba na vás, ktorá sa stane vašou obľúbenou voľbou.

Servírovaním kávy do vhodnej šálky môžete z kávových zŕn dostať to najlepšie. Správna šálka udrží teplotu kávy a rozvinie jej chuť pre dokonalý zážitok.

- Komerční sdělení -pr clanky

Najnovjše články